Български - Bulgarian

Добре дошли в Авиаджен

Авиаджен бройлерни родителски стада доставя еднодневни пилета прародители и родители на клиенти в 100 държави по света под търговските марки Arbor Acres, Indian River и Ross.

Авиаджен също предлага специални разплодни стада, предназначени да дадат на потребителите гъвкавост в избора на своя продукт и да отговори на специфичните изисквания на пазара. Марката специални птици Rowan Range с променящо се оцветяване в зависимост от избора на мъжки, е налична само в Европа и отговаря на нуждите на избрана ниша или развиващи се пазари, включително и по-бавно растящи, свободен начин на отглеждане, и органични сегменти. Портфолиото на Specialty Male е линия от мъжки, насочени към удовлетворяване на потребностите на клиентите, които търсят специфични производствени характеристики при отглеждането на бройлери, включително високи добиви на месо от гърди, адаптивност към среди, където преобладават високи температури или живи производствени атрибути като конверсия на фуража  и люпимост.

Успешната и добре установена генетична селекционна програма  на Авиаджен последователно насърчава непрекъснати подобрения в устойчивостта и цялостното здраве като същевременно обезпечава птиците с високо качествени грижи и хуманно отношение по наличните стандарти.

Марките Ross и Rowan Range са налични във вашия регион. За повече информация посетете сайта на Авиаджен на английски.


Aviagen product brands logos


Ресурсен център

Нашата информационна библиотека съдържа материали, разработени от Авиаджен да помогнем на нашите клиенти да управляват своите фирми изгодно и да произвеждат пилета с висока производителност чрез програми за добър мениджмънт на стадото.

Всички налични на български документи са показани по-долу. За изтегляне на PDF, трябва само да кликнете върху заглавието. Други документи са на разположение на английски език. Използвайте търсачката Resource Center, за да намерите документи на български и английски език.

Продуктивните цели, включени тук, са отражение на икономическите движещи сили и гъстотата на отглеждане, типични за производствените ферми за родителски стада в Европа, които влияят на начините за мениджмънта и  планиране оборота на стадата. Това обикновено включва приемане на стратегия за мениджмънт на стадата, която предвижда първата светлинна стимулация на или преди 21-седмична възраст (до 146 дни възраст), което се различава от стратегията препоръчвана в други региони на света.

Свържете се с нас

Ако се нуждаете от повече информация,моля сържете се с нашия регионален офис.

Aviagen Kft
T: +36 96 516 000
A: Mezőörs, Hungary
E: officeHU@aviagen.com
M: mediainquiries@aviagen.com

Търсачка Ресурсен център

Документи за мениджмънт