Română - Romanian

Bine ați venit la Aviagen

Aviagen furnizează bunici şi părinţi de reproducţie rase grele la vârsta de o zi la clienţi din 100 de ţări din toată lumea sub cele trei branduri Arbor Acres, Indian River, şi Ross. Aceste branduri sunt printre cele mai recunoscute şi respectate nume din industrie, fiecare având un succes dovedit pe lângă numărul mare de clienţi fideli la nivel global.

Aviagen oferă de asemenea efective specializate de reproducție, cu scopul de a da clienților flexibilitate în alegerea gamei de produse și de a răspunde cerințelor specifice ale pieței. Hibridul dedicat Rowan Range, cu colorit variabil în funcție de alegerea liniei de masculi, este în prezent disponibil doar în Europa, și vine în întâmpinarea nevoilor segmentelor de nișă sau a piețelor emergente, inclusiv a segmentelor cu creștere lentă, pentru creștere în aer liber și ecologic. Portofoliul Specialty Male este o linie de masculi prin care se doreste sa se intruneasca cerintele clientilor care cauta caracteristici specifice ale loturilor de parinti de reproductie, inclusiv randament ridicat al pieptului, adaptabilitate crescuta in zonele cu temperaturi ridicate sau performante de productie, cum ar fi consum specific si eclozionabiltate.

Programul genetic de selecție consacrat și de succes al grupului Aviagen promovează în mod constant îmbunătățiri în robustețea și starea generală de sănătate a puilor, asigurându-le acestora în același timp cele mai bune condiții de îngrijire și standarde de bunăstare.

Brandurile Ross și Rowan Range sunt disponibile în regiunea dvs. Pentru informații adiționale, vizitați site-ul în limba engleză al Aviagen.


Aviagen product brands logos


Centrul de Resurse

Biblioteca noastră de informații conține materiale elaborate de Aviagen pentru a ne ajuta clienții să își gestioneze în mod profitabil operațiunile de producție a puilor de înaltă performanță cu ajutorul unor programe de gestionare a efectivelor de calitate.

Toate documentele disponibile în limba română sunt afișate mai jos. Pentru a descărca un fișier pdf, faceți clic pe titlu. Alte documente sunt disponibile în limba engleză. Folosiți instrumentul de căutare al Centrului de resurse pentru a găsi documente în limba română și în limba engleză.

Obiectivele de performanță incluse aici reflectă factorii economici și densitățile de populare tipice unităților de producție a loturilor parentale din Europa, care influențează ciclul de planificare a efectivelor și tehnicile de gestionare. Ca regulă generală, aceasta presupune adoptarea unei strategii de gestionare a efectivelor de reproducție care furnizează prima stimulare luminoasă la sau înainte de 21 de săptămâni (până la vârsta de 146 de zile), ceea ce diferă de strategia recomandată în alte regiuni ale lumii.

Contactaţi-ne

Dacă necesitaţi informaţii suplimentare vă rugăm să contactaţi reprezentanţa regional.

Aviagen Kft
T: +36 96 516 000
A: Mezőörs, Hungary
E: officeHU@aviagen.com
M: mediainquiries@aviagen.com

Centrul de Resurse